Zhrnutie
positive

99.4%

(157 hodnotenia)

Priemerné hodnotenie: 4.95/5

neutral

0%

(0 hodnotenia)

Počet hodnotení: 158

negative

0.6%

(1 hodnotenia)

značkový obchod
rating
nebol to môj prvý nákup. zakaždým som spokojná
Denisa 09/07/2020
spokojnosť
rating
dobrý výber\r\nindividuálny prístup\r\nzákaznícka podpora
Andrea 09/07/2020
Rychle dodanie pozadovaneho tovaru
rating
Super
Vladimir 04/07/2020
Profesionálny prístup
rating
Veľmi pekne ďakujem za cenné rady pri výbere tovaru. S takou profesionalitou sa stretávam málokedy. Môžem iba odporúčiť.
Lukáš 03/07/2020
Komunikácia online
rating
Super a rýchla komunikácia, rýchle doručenie objednávky.
Michaela 30/06/2020
Dokonalý produkt
rating
Obchod je fajn a pracovníci mi vyšli vo všetkom v ústrety-Som veľmi spokojná.
Darina 28/06/2020
Super produkt
rating
Spokojnosť 100%
Gabriela 23/06/2020
Rychlost dodání
rating
Behem dvou dnu od objednání ze Slovenska do Prahy.
Flopav 16/06/2020
Nekompletny produkt
rating

Pri popise tovaru - Parker jotter - je uvedené, že produkt sa dodáva spolu s jedným cartridgom, na ktorý je mimochodom v krabičke aj vyrezané miesto. Napriek tomu cartridge v balení nebol.

Diana Bohm 15/06/2020
Odpoveď:

Dobry den. 

V perach Parker Jotter su standarne dodavane modre naplne, ktore su uz v perach. Nie su v krabicke zvlast. Ak napln v pere nebola tak je to samozrejme chyba a velmi radi Vam ju doposleme. Ak napln v pere bola tak je to standarne balenie. 

Vyrezane miesto v krabicke je na napln, ak by sa jednalo o plniace pero. Vtedy sa dava bombicka zvlast do krabicky (krabicky su v tomto pripade univerzalne).

Dakujeme za pochopenie.

Spokojnosť
rating
Rýchle bezproblémové dodanie, pekne zabalené.
Anna 15/06/2020
Super
rating
Velka spokojnost
Andrea 15/06/2020
Výborný
rating
Výborná komunikácia a včasná dodávka.
Dušan 04/06/2020
Super online obchod
rating
Som veľmi spokojná, rýchle vybavenie , služby a produkty top!!! Objednávala som odtiaľto už viackrát.
Helena 21/05/2020
Super
rating
Skvelý prístup
Zuzana 19/05/2020
Super
rating
S obchodom aj so zakaznickou podporou som velmi spokojny
Marcel 09/05/2020
Super produkt
rating
Spokojnosť.
Lucia 05/05/2020
Výborná komunikácia
rating
Bezproblémová komunikácia, a to aj napriek rôznym obmedzeniam (COVID-19), tovar doručený promptne a podľa dohody.
Martina 04/05/2020
Veľmi sa mi páči
rating
Je naozaj prehľadný a našla som všetko čo som hľadala
Alexandra 27/04/2020
Spokojnosť
rating
S dodaním tovaru nebol žiaden problém, taktiež ani s rýchlosťou dodania.
Sabína 22/04/2020
Super obchod
rating
Odporúčam
Pavol 21/04/2020
Produkt bol pridaný do obľúbených
Produkty pridaný do porovnania

Otvorili sme nový showroom v Bratislave!

__________________________________

Potrebujete darček na poslednú chvíľu? Osobný prístup je Vám bližší? Radi Vám odprezentujeme želaný produkt, poradíme, či pomôžeme s výberom priamo na mieste.

POZRIEŤ SA DO SHOWROOMU >

Používame súbory cookies na zabezpečenie najlepšieho výsledku. Pokračovaním v prehliadaní s tým súhlasíte.