Zhrnutie
positive

99.4%

(165 hodnotenia)

Priemerné hodnotenie: 4.95/5

neutral

0%

(0 hodnotenia)

Počet hodnotení: 166

negative

0.6%

(1 hodnotenia)

Super obchod.
rating
Som maximálne spokojný s komunikáciou, s promptnosťou vybavenia objednávky.
Peter 19/09/2020
JINAK SUPER!!!!!!
rating
I
Roman Křenek 17/09/2020
profi prístup
rating
určite odporúčam pre výber elegantného darčeka
Zuzana 03/09/2020
Hodnotenie obchodu
rating
Odporúčam. Rýchle dodanie. Tovar pekne zabalený.
Maria 16/08/2020
Super
rating
10/10
Sofia 07/08/2020
Super
rating
5/5
Richard 05/08/2020
Good shop
rating
I’m happy I used the shop but they didn’t have the pen I wanted even though the site said it did. In the end it all worked out well.
Rafael 05/08/2020
ďakujeme
rating
ďakujem za osobné doručenie:) darček oslávenkyňu potešil, ďakujeme za pomoc pri výbere
zuzana 03/08/2020
značkový obchod
rating
nebol to môj prvý nákup. zakaždým som spokojná
Denisa 09/07/2020
spokojnosť
rating
dobrý výber\r\nindividuálny prístup\r\nzákaznícka podpora
Andrea 09/07/2020
Rychle dodanie pozadovaneho tovaru
rating
Super
Vladimir 04/07/2020
Profesionálny prístup
rating
Veľmi pekne ďakujem za cenné rady pri výbere tovaru. S takou profesionalitou sa stretávam málokedy. Môžem iba odporúčiť.
Lukáš 03/07/2020
Komunikácia online
rating
Super a rýchla komunikácia, rýchle doručenie objednávky.
Michaela 30/06/2020
Dokonalý produkt
rating
Obchod je fajn a pracovníci mi vyšli vo všetkom v ústrety-Som veľmi spokojná.
Darina 28/06/2020
Super produkt
rating
Spokojnosť 100%
Gabriela 23/06/2020
Rychlost dodání
rating
Behem dvou dnu od objednání ze Slovenska do Prahy.
Flopav 16/06/2020
Nekompletny produkt
rating

Pri popise tovaru - Parker jotter - je uvedené, že produkt sa dodáva spolu s jedným cartridgom, na ktorý je mimochodom v krabičke aj vyrezané miesto. Napriek tomu cartridge v balení nebol.

Diana Bohm 15/06/2020
Odpoveď:

Dobry den. 

V perach Parker Jotter su standarne dodavane modre naplne, ktore su uz v perach. Nie su v krabicke zvlast. Ak napln v pere nebola tak je to samozrejme chyba a velmi radi Vam ju doposleme. Ak napln v pere bola tak je to standarne balenie. 

Vyrezane miesto v krabicke je na napln, ak by sa jednalo o plniace pero. Vtedy sa dava bombicka zvlast do krabicky (krabicky su v tomto pripade univerzalne).

Dakujeme za pochopenie.

Spokojnosť
rating
Rýchle bezproblémové dodanie, pekne zabalené.
Anna 15/06/2020
Super
rating
Velka spokojnost
Andrea 15/06/2020
Výborný
rating
Výborná komunikácia a včasná dodávka.
Dušan 04/06/2020
Produkt bol pridaný do obľúbených
Produkty pridaný do porovnania

Otvorili sme nový showroom v Bratislave!

__________________________________

Potrebujete darček na poslednú chvíľu? Osobný prístup je Vám bližší? Radi Vám odprezentujeme želaný produkt, poradíme, či pomôžeme s výberom priamo na mieste.

POZRIEŤ SA DO SHOWROOMU >

Používame súbory cookies na zabezpečenie najlepšieho výsledku. Pokračovaním v prehliadaní s tým súhlasíte.