Zhrnutie
positive

100%

(37 hodnotenia)

Priemerné hodnotenie: 4.9/5

neutral

0%

(0 hodnotenia)

Počet hodnotení: 37

negative

0%

(0 hodnotenia)

Spokojnosť
rating
Veľká spokojnosť. Balík doručený v poriadku, výborne zabalený. Len keby doručenie trvalo aspoň o jeden deň rýchlejšie :) ..ale stálo to za čakanie. :)
Alena 13/11/2018
Spokojnost
rating
Rýchle dodanie, všetko prišlo ako malo.
Monika 28/10/2018
Great service
rating
Thanks for a great service. You kept me up to date at every stage and even contacted to confirm I had received my parcel. At that stage I hadn\'t but they were being sent to Australia. They advised that they would follow it up for me. I received them a few days later
William Mitchinson 20/10/2018
Super
rating
Výborný
Mária 19/10/2018
všetko super
rating
spokojná
Jana 11/10/2018
super
rating
nakupujem každý rok, spokojnosť :-)
Mariana 11/10/2018
Postovne
rating

Bolo by dobre zrealnit postovne pre drobne obj. pod cenu sucasneho postovneho.

Stev 11/10/2018
Odpoveď:

Dobry den.

Dakujeme za podnet. Cenu postovneho sme uz znizili o 30%, co by malo byt prijatelnejsie pre mensie objednavky ako naplne a podobne.

shop
rating
great experiance, fast delivery
Marija 11/10/2018
Ms
rating
Really appreciated the quick replies and thoughtful considerations of Exclusive Pens. I would highly recommend purchasing from them, and hope I’ll get a chance to do so again.
Natasha 11/10/2018
Super obchod!
rating
+
Peter 05/10/2018
Super obchod
rating
Výborná komunikácia.
Lucia 03/10/2018
Very good, transparent longer delivery times
rating
Good online shop, delivery times somewhat long.
Petr 03/10/2018
Jednoznacne odporucam
rating
Spolahlivy obchod
Pavlina Turska 02/10/2018
5
rating
God
Adel 02/10/2018
Super
rating
Veľmi dobrá komunikácia.
Jana 02/10/2018
Bez problemov
rating
Tovar som objednal bez problemov a prisiel nacas.
Andrej 02/10/2018
Dobry den
rating

Dobry den, zasielka bola v utorok na poste, dakujem velmi pekne za rychle vybavenie a dorucenie objednaneho pera. Pero aj gravirovanie bolo velmi pekne.

Dana K. 14/06/2018
Ďakujem
rating

Dobry den, zasielka bola v utorok na poste, dakujem velmi pekne za rychle vybavenie a dorucenie objednaneho pera.

Pero aj gravirovanie bolo velmi pekne.

Adam S. 19/05/2017
Dear Exclusive Pen
rating

The beautiful pen has arrived. For which I'm very grateful. Thank you for helping me on this one. With kind regards

Jan L. 21/02/2018
Dobrý deň,
rating

Dobrý deň,

 

diár „fialovo-bodkovaný“ mi dorazil a je úžasný!

Už teraz mi verne slúži a je mimoriadne praktický!

Ďakujem velmi pekne za ústretové vybavenie mojej

objednávky a praje lem spokojných zákazníkov ako ja. ☺

Klementína . 26/03/2017
Produkt bol pridaný do obľúbených
Produkty pridaný do porovnania

 

 

 

 

Nakupujete u nás po prvýkrát?

__________________________________

Zadajte kód FRST5 pri objednávkovom procese a získate okamžitú zľavu 5%.

Používame súbory cookies na zabezpečenie najlepšieho výsledku. Pokračovaním v prehliadaní s tým súhlasíte.