Zhrnutie
positive

100%

(48 hodnotenia)

Priemerné hodnotenie: 4.95/5

neutral

0%

(0 hodnotenia)

Počet hodnotení: 48

negative

0%

(0 hodnotenia)

Super obchod!
rating
+
Peter 05/10/2018
Super obchod
rating
Výborná komunikácia.
Lucia 03/10/2018
Very good, transparent longer delivery times
rating
Good online shop, delivery times somewhat long.
Petr 03/10/2018
Jednoznacne odporucam
rating
Spolahlivy obchod
Pavlina Turska 02/10/2018
5
rating
God
Adel 02/10/2018
Super
rating
Veľmi dobrá komunikácia.
Jana 02/10/2018
Bez problemov
rating
Tovar som objednal bez problemov a prisiel nacas.
Andrej 02/10/2018
Dobry den
rating

Dobry den, zasielka bola v utorok na poste, dakujem velmi pekne za rychle vybavenie a dorucenie objednaneho pera. Pero aj gravirovanie bolo velmi pekne.

Dana K. 14/06/2018
Ďakujem
rating

Dobry den, zasielka bola v utorok na poste, dakujem velmi pekne za rychle vybavenie a dorucenie objednaneho pera.

Pero aj gravirovanie bolo velmi pekne.

Adam S. 19/05/2017
Dear Exclusive Pen
rating

The beautiful pen has arrived. For which I'm very grateful. Thank you for helping me on this one. With kind regards

Jan L. 21/02/2018
Dobrý deň,
rating

Dobrý deň,

 

diár „fialovo-bodkovaný“ mi dorazil a je úžasný!

Už teraz mi verne slúži a je mimoriadne praktický!

Ďakujem velmi pekne za ústretové vybavenie mojej

objednávky a praje lem spokojných zákazníkov ako ja. ☺

Klementína . 26/03/2017
Hello monsieur!
rating

Hello monsieur! Thank you for the reminder. I think you have a good service and I will use you in the fure because of this. Have a wondeful day.

Kenneth T. 15/06/2016
Dupont refills
rating

I have received the 2 refills for my S. C. Dupont pen. Thank you for the good service.

Michelle B. 28/05/2016
Perfect
rating

Just wanted to let you know my planner arrived and it's perfect - I posted a link to your online store with a review in all my planner groups, so you may be receiving a few more international orders :) Kate Very happy customer!

Kate P. 18/05/2016
Hi
rating

I just wanted to let you know that my Filofax Original Orange just arrived and I'm really happy with it! Thanks so much for the amazing customer service and the fast shipping. I'll definitely be purchasing from you again _ And I'm obviously going to leave a great feedback about the excellent service in your page. Have a lovely day

Isabel D. 17/06/2015
Thank you
rating
I would just like to send an email to thank you for your help. I received my products yesterday and I am very happy. Excellent, reliable and helpful service that I will be recommending to many.
Danielle F. 17/12/2014
Dobrý deň,
rating

Dobrý deň,

rada by som Vám vyjadrila svoju spokojnosť s nákupom cez Váš e-shop.

Ak môžem prirovnať svoje doterajšie skúsenosti , ku príkladu s konkurenčným e-shopom špecializovaným na predaj diárov Filofax, je z Vašej strany cítiť oveľa profesionálnejší prístup.

Vaša stránka je veľmi prehľadná, cez Môj účet je dokonale prepracované sledovanie môjho nákupu, presne viem v akom štádiu vybavenia sa moja objednávka nachádza. U spomínanej konkurenčnej firmy sa treba dožadovať mailom o informáciu, na ktorý odpovedajú strohou nejasnou informáciou. Neinformujú o prijatí platby vopred, neinformujú o odoslaní objednávky.. Pri drahšom type koženého diáru by klient očakával väčšiu pozornosť a starostlivosť pri vybavovaní jeho objednávky.

Automatické zaslanie trackovacieho čísla na sledovanie zásielky ihneď po odoslaní zásielky mi veľmi uľahčil prebratie tovaru.

Určite Vašu stránku odporučím ďalej a v prípade potreby kladného ohodnotenia , prípadne informácií o trendoch v oblasti značky Filofax sa môžete na mňa obrátiť.

Budem sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.

S pozdravom a poďakovaním

Jana V. 09/06/2016
Dobrý deň,
rating

Dobrý deň,

pero som prebral a vyskúšal a musím povedať, že som nadšený. Vedel som, že toto pero je vynikajúce keďže je všeobcne vysoko hodnotené ale napriek tomu predčilo moje očakávania a svojím prevedením a vlastnosťami prevyšuje moje ostatné, drahšie perá.

S vybavením objednávky som veľmi spokojný a teším sa na ďalší nákup.

Daniel N. 04/09/2014
Dakujem
rating

Dakujem vam za zasielku…Zapalovac je perfektny…Pekny den...

Otto R. 13/04/2015
Dobrý deň,
rating

Dobrý deň, v piatok mi prišli perá ... Sú nádherné, Ďakujem. Aj to gravírovanie je pekné a decentné. Určite Vaše služby rada využijem aj nabudúce. 

Pavlina K. 31/10/2014
Produkt bol pridaný do obľúbených
Produkty pridaný do porovnania

Používame súbory cookies na zabezpečenie najlepšieho výsledku. Pokračovaním v prehliadaní s tým súhlasíte.