Summary
positive

99.4%

(155 reviews)

Average rating: 4.95/5

neutral

0%

(0 reviews)

Number of reviews: 156

negative

0.6%

(1 reviews)

Rychle dodanie pozadovaneho tovaru
rating
Super
Vladimir 04/07/2020
Profesionálny prístup
rating
Veľmi pekne ďakujem za cenné rady pri výbere tovaru. S takou profesionalitou sa stretávam málokedy. Môžem iba odporúčiť.
Lukáš 03/07/2020
Komunikácia online
rating
Super a rýchla komunikácia, rýchle doručenie objednávky.
Michaela 30/06/2020
Dokonalý produkt
rating
Obchod je fajn a pracovníci mi vyšli vo všetkom v ústrety-Som veľmi spokojná.
Darina 28/06/2020
Super produkt
rating
Spokojnosť 100%
Gabriela 23/06/2020
Rychlost dodání
rating
Behem dvou dnu od objednání ze Slovenska do Prahy.
Flopav 16/06/2020
Nekompletny produkt
rating

Pri popise tovaru - Parker jotter - je uvedené, že produkt sa dodáva spolu s jedným cartridgom, na ktorý je mimochodom v krabičke aj vyrezané miesto. Napriek tomu cartridge v balení nebol.

Diana Bohm 15/06/2020
Answer:

Dobry den. 

V perach Parker Jotter su standarne dodavane modre naplne, ktore su uz v perach. Nie su v krabicke zvlast. Ak napln v pere nebola tak je to samozrejme chyba a velmi radi Vam ju doposleme. Ak napln v pere bola tak je to standarne balenie. 

Vyrezane miesto v krabicke je na napln, ak by sa jednalo o plniace pero. Vtedy sa dava bombicka zvlast do krabicky (krabicky su v tomto pripade univerzalne).

Dakujeme za pochopenie.

Spokojnosť
rating
Rýchle bezproblémové dodanie, pekne zabalené.
Anna 15/06/2020
Super
rating
Velka spokojnost
Andrea 15/06/2020
Výborný
rating
Výborná komunikácia a včasná dodávka.
Dušan 04/06/2020
Super online obchod
rating
Som veľmi spokojná, rýchle vybavenie , služby a produkty top!!! Objednávala som odtiaľto už viackrát.
Helena 21/05/2020
Super
rating
Skvelý prístup
Zuzana 19/05/2020
Super
rating
S obchodom aj so zakaznickou podporou som velmi spokojny
Marcel 09/05/2020
Super produkt
rating
Spokojnosť.
Lucia 05/05/2020
Výborná komunikácia
rating
Bezproblémová komunikácia, a to aj napriek rôznym obmedzeniam (COVID-19), tovar doručený promptne a podľa dohody.
Martina 04/05/2020
Veľmi sa mi páči
rating
Je naozaj prehľadný a našla som všetko čo som hľadala
Alexandra 27/04/2020
Spokojnosť
rating
S dodaním tovaru nebol žiaden problém, taktiež ani s rýchlosťou dodania.
Sabína 22/04/2020
Super obchod
rating
Odporúčam
Pavol 21/04/2020
Obľúbený e-shop
rating
Som veľmi spokojná. Niektoré produkty značky Filofax je možné dostať len u Vás.
Jana 21/04/2020
Super????
rating
Ok
Andrea 20/04/2020
Product added to wishlist
Product added to compare.

New showroom in Bratislava is open!

__________________________________

Do you need a last minute gift? Do you prefer personal approach more? We will be happy to show you desired product, give you an advice or help you with the selection at the spot.

 

TAKE A LOOK >

We use cookies to give you the best experience. If you continue browsing our sit, we'll assume that's OK.