Summary
positive

98.8%

(165 reviews)

Average rating: 4.9/5

neutral

0.6%

(1 reviews)

Number of reviews: 167

negative

0.6%

(1 reviews)

Čo sa vlečie, neutečie
rating
Napriek ochote a ústretovosti to tentokrát trvalo,. Verím, že nie vinou obchodu.
Liana 21/09/2020
Super obchod.
rating
Som maximálne spokojný s komunikáciou, s promptnosťou vybavenia objednávky.
Peter 19/09/2020
JINAK SUPER!!!!!!
rating
I
Roman Křenek 17/09/2020
profi prístup
rating
určite odporúčam pre výber elegantného darčeka
Zuzana 03/09/2020
Hodnotenie obchodu
rating
Odporúčam. Rýchle dodanie. Tovar pekne zabalený.
Maria 16/08/2020
Super
rating
10/10
Sofia 07/08/2020
Super
rating
5/5
Richard 05/08/2020
Good shop
rating
I’m happy I used the shop but they didn’t have the pen I wanted even though the site said it did. In the end it all worked out well.
Rafael 05/08/2020
ďakujeme
rating
ďakujem za osobné doručenie:) darček oslávenkyňu potešil, ďakujeme za pomoc pri výbere
zuzana 03/08/2020
značkový obchod
rating
nebol to môj prvý nákup. zakaždým som spokojná
Denisa 09/07/2020
spokojnosť
rating
dobrý výber\r\nindividuálny prístup\r\nzákaznícka podpora
Andrea 09/07/2020
Rychle dodanie pozadovaneho tovaru
rating
Super
Vladimir 04/07/2020
Profesionálny prístup
rating
Veľmi pekne ďakujem za cenné rady pri výbere tovaru. S takou profesionalitou sa stretávam málokedy. Môžem iba odporúčiť.
Lukáš 03/07/2020
Komunikácia online
rating
Super a rýchla komunikácia, rýchle doručenie objednávky.
Michaela 30/06/2020
Dokonalý produkt
rating
Obchod je fajn a pracovníci mi vyšli vo všetkom v ústrety-Som veľmi spokojná.
Darina 28/06/2020
Super produkt
rating
Spokojnosť 100%
Gabriela 23/06/2020
Rychlost dodání
rating
Behem dvou dnu od objednání ze Slovenska do Prahy.
Flopav 16/06/2020
Nekompletny produkt
rating

Pri popise tovaru - Parker jotter - je uvedené, že produkt sa dodáva spolu s jedným cartridgom, na ktorý je mimochodom v krabičke aj vyrezané miesto. Napriek tomu cartridge v balení nebol.

Diana Bohm 15/06/2020
Answer:

Dobry den. 

V perach Parker Jotter su standarne dodavane modre naplne, ktore su uz v perach. Nie su v krabicke zvlast. Ak napln v pere nebola tak je to samozrejme chyba a velmi radi Vam ju doposleme. Ak napln v pere bola tak je to standarne balenie. 

Vyrezane miesto v krabicke je na napln, ak by sa jednalo o plniace pero. Vtedy sa dava bombicka zvlast do krabicky (krabicky su v tomto pripade univerzalne).

Dakujeme za pochopenie.

Spokojnosť
rating
Rýchle bezproblémové dodanie, pekne zabalené.
Anna 15/06/2020
Super
rating
Velka spokojnost
Andrea 15/06/2020
Product added to wishlist
Product added to compare.

New showroom in Bratislava is open!

__________________________________

Do you need a last minute gift? Do you prefer personal approach more? We will be happy to show you desired product, give you an advice or help you with the selection at the spot.

 

TAKE A LOOK >

We use cookies to give you the best experience. If you continue browsing our sit, we'll assume that's OK.